Klassisk svensk massage

Hej på er, alla mina fina läsare! Så himla skönt att få skriva här nu igen, efter ett längre jul- och nyårsuppehåll. Bloggen är ju trots allt en ventilation för mig, och jag hoppas att den kan vara det även för er läsare! Ni kan ju kommentera och reagera på mina inlägg hur ni vill här. Givetvis hoppas jag att ni är glada och trevliga, men det kan ju inte jag styra över. Men detta inlägg skriver jag inte bara för mig, utan för er också. inlägget gäller Lilla Massagestugan Vedhall, som erbjuder massage i Kungälv och Kärna, men också i Marstrand och Säve. Företaget är flexibelt, precis som du kommer att bli om du går på regelbunden massage! Haha. Jag vet inte riktigt hur era vanor ser ut, men massage har alltid varit en viktig del av mitt liv. Eftersom det kostar en del, är det inte något jag kan ägna mig åt flera gånger i månaden, men jag försöker se till att gå på massage i alla fall en gång i kvartalet. Jag har testat lite olika massagestudios, och det senaste året har jag gått hos Lilla Massagestugan Vedhall. Det är en mysig och välkomnande liten studio, där man känner sig trygg och omhändertagen. Det finns olika behandlingar att välja mellan, så som klassisk massage, massage med varma stenar och oljemassage. Jag går dit och får lite olika behandlingar, men de jag uppskattar allra mest är den klassiska svenska massagen. Efter en behandling känner man sig så härligt avslappnad, och det är något som jag unnar precis alla! Hoppas att detta inlägg har gett er lite inspiration, och framför allt en push att våga unna er en välgörande massage. 

Du gillar kanske också...